Genindvindingsanlæg

(Kendt som GENVEX)

Frisk luft uden varmetab

Bor du i et hus, hvor indeklimaet ikke er optimalt?

Hos Byens VVS i Brande kan vi hjælpe dig med alt inden for boligventilation. Opsætning, installation og service af ventialtionsanlæg. God ventilation er både godt for dit indeklima og dit velvære. Vi har specialviden inden for ventilation og kan derfor rådgive dig og finde den rigtige løsning til et ventilationsanlæg til din bolig eller virksomhed. 

Sådan virker et ventilationsanlæg

Et ventilationsanlæg tager den friske luft udefra og fører den ind i din bolig. Udover at tilføre frisk luft udefra, så genanvender systemet også den eksisterende varme luft i din bolig, efter anlægget har skiftet den. Det er en rigtig god løsning, som vi anbefaler til mange af vores kunder. Ventilationsanlægget har et filter, der skal skiftes hver 6-12 måned, og vi sørger selvfølgelig for både montering og service af dit ventilationsanlæg.


Genindvindingsanlæg og ventilation - Vi er din fagmand i Brande

Installation af ventilation

Reparation og Indregulering

Årligt service af ventilationsanlæg

Hvad koster et godt indeklima?


Vil du gerne have ventilation i dit hus, er du selvfølgelig nysgerrig på, hvad sådan en løsning koster. Der er stor forskel på priser på ventilationsløsninger. Uanset hvad du vælger, får du altid en konkurrencedygtig pris her hos Byens VVS i Brande. Med i købet får du ekspertise og rådgivning, så du får præcis den boligventilation, der passer bedst til dit hus eller din virksomhed.

 

Skal vi hjælpe dig til et bedre indeklima?


Tag kontakt til Byens VVS i dag, hvis du gerne vil forbedre dit indeklima. Hvis du blot er nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig, er du også mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Sammen lægger vi en plan, og vi udformer en god løsning på din nye boligventilation.


KONTAKT BYENS VVS

20 67 55 59

Hvis vi ikke besvarer dit opkald, så læg en besked,
og vi ringer hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.