VAND installationer

Vi er din ekspert i din boligs vandinstallationer.
Både brugsvand og vand til opvarmning.


Sikkerhed - vand kan være lige så farligt som gas!

Vi udfører mange serviceeftersyn af vandinstallationer. Man skal være meget opmærksom på sikkerheden - en fejl i en vandinstallation kan være fatal. Lige som en gasinstallation kan være farlig med kulilte og gasudslip, så kan en vandinstallation også være farlig. Herunder kan du læse hvad en ikke-autoriseret vand-installation kan medføre. Legionella og colibakterie i drikkevand kan være katastrofalt. Brug derfor altid en autoriseret VVS-installatør, når du skal installere vand.

Hvorfor er det vigtigt med sikkerhed og eftersyn af vand-installationer?


Legionærsyge - Hver sjette dør

Legionærsyge er en lungebetændelse, som udbryder ved en infektion med legionella. Bakterien lever i ferskvand og kan komme ind i kroppen, når man indånder vanddampe. For eksempel i brusebadet eller i svømmehallen. Lunt, stillestående vand kan være en decideret rugekasse for legionella. Bakterierne findes både i naturen og i vandinstallationer, hvor de vokser ved temperaturer fra 20 til 50 grader. Hvis man vil mindske risikoen for smitte, skal det varme vand i vandhanen derfor være mindst 50 grader, lyder anbefalingen. Og det kolde vand bør ikke være over 12 grader.

Colibakterie – det er noget lort!

E-Coli bakterie er med andre ord fækalier (lort), som har forurenet drikkevandet. Det sker heldigvis sjældent at drikkevandet bliver forurenet med colibakterie, dette kan ske hvis vand installationen ikke er udført korrekt, hvor tilbageslag fra andre installationer sker. Vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, som er din garanti på et godt stykke håndværk.

Hold dine vandinstallationer i orden

KONTAKT BYENS VVS

20 67 55 59

Hvis vi ikke besvarer dit opkald, så læg en besked,
og vi ringer hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.