Armaturer

Ny vandhane eller bruser?

En vandhane er meget mere end en vandhane. En vandhane er også et designelement, som definerer din stil i dit køkken, dit badeværelse og dit bryggers. Nutidens vandhaner har tilmed en række specialfunktioner – og du kan vælge mellem forskellige materialer. Hos Byens VVS i Brande kan du vælge stort set alle vandhaner til din bolig. Vi fører stort set alle kendte mærker – også de lidt dyrere og eksklusive mærker som f.eks. Vola, Grohe og Børma. Vi e din VVS-fagmand og vi installerer og monterer alle de gængse mærker hvad enten det drejer sig om …

-     Vandhane til køkken
-     Vandhane til badeværelse
-     Vandhane til bryggers
-    Quooker Vandhane
-    Vandhane med isvand
-   Vandhane med vand med brus/kulsyre
-   Vandhane i haven eller carport
-    Indendørs og udendørs bruser

Design-Vandhane

Når du bruger Byens VVS i Brande, er du sikker på, at monteringen af din vandhane udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en garanti. Når du skal vælge vandhane, så kan du vælge mellem forskellige materialer. Vælg det design og materiale, som passer bedst ind i rummets øvrige design. Byens VVS i Brande tilbyder eksempelvis:

  • Vandhane i rustfrit stål
  • Vandhane i krom
  • Vandhane i kobber
  • Vandhane i børstet krom
  • Vandhane messing


Vandhaner med sparefunktion og/eller termostatstyring


Byens VVS i Brande kan tilbyde vandhaner med vandspare-funktion. Her er der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Man kan dog dreje op for styrken, hvis man ønsker mere tryk på hanen. En vandhane kan også være termostatstyret og holde en ønsket temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring. Spørg Byens VVS i Brande hvis du har særlige ønsker til din vandhane.

Drypper din vandhane?
Det kan blive dyrt!

I starten er det kun et enkelt dryp fra din vandhane, men pludseligt bliver det dyrt. Drypper din vandhane "langsomt", kan du slippe med en ekstra vandregning på omkring 200 kroner om året. Men drypper din vandhane "hurtigt" eller småløber, kan du risikere en ekstra vandregning på over 2.500 kr. Så hvis din vandhane drypper - Kontakt Byens VVS i Brande for reparation eller udskiftning hurtigst muligt.

Vi bruger kun vandhaner og brusere, som er VA-godkendte


Et blandingsbatteri må kun sælges i Danmark, hvis det er VA-godkendt. For at blive godkendt skal blandingsbatteriet overholde grænseværdierne for udledning af cadmium og bly. Det har desværre vist sig, at der sælges billige og ikke-godkendte blandingsbatterier på markedet. Hvis der udledes for store mængder tungmetal i drikkevandet, så kan det faktisk udgøre en sundhedsmæssig risiko. Hos Byens VVS i Brande monterer vi kun VA-godkendte vandhaner.

Vi har altid et godt tilbud

KONTAKT BYENS VVS

20 67 55 59

Hvis vi ikke besvarer dit opkald, så læg en besked,
og vi ringer hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.