VARMESYSTEMER

Få din boligs temperatur (dit varmesystem) under mobil kontrol

Vi ved, hvad der skal til!

Vi tilbyder alt, hvad der kan gøre boligens varmesystem effektivt (og smart).

De typiske varmesystemer i boliger er gulvvarme og/eller radiatorvarme Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung. Er du i tvivl om dit varmesystem er effektivt, så kontakt os for en uforpligtende gennemgang, hvor vi kigger på, om du kan optimere og opnå besparelser.

Vi tilbyder varmesystemer som kan styres via din smartphone eller tablet, så du får du adgang til dit varmesystem på farten. Du får adgang til fjernstyring af f.eks. boligens temperatur, lys eller kaffemaskine via din mobiltelefon. Automatisk tidsstyring gør det muligt at sænke temperaturen i dele af boligen når disse ikke bruge – F.eks. på ferier og om natten. Det giver komfort og god økonomi. Vi benytter kun kvalitetsprodukter som f.eks. Danfoss, Watt’s og Wavin, og med os som partner er du sikker på, at det virker. Kontakt Byens VVS for en uforpligtende gennemgang af dit varmesystem, og dine muligheder for optimering af lige præcis dit varmesystem.

Vi anbefaler bla. disse varemærker

Radiatorvarme eller gulvvarme?
Vi installerer og servicerer begge dele.

Hos Byens VVS i Brande har vi stor erfaring med etablering af gulvvarme, og vi er din garant for et funktionelt og holdbart resultat. Vi etablerer gulvvarme i stort set alle typer rum.

  • ​Gulvvarme i køkken
  • Gulvvarme i Badeværelse
  • Gulvvarme i Bryggers
  • Gulvvarme i Stuer og alrum
  • Gulvvarme i værelser
  • Gulvvarme i din garage

Er du i tvivl om, hvorvidt der er mulighed for gulvvarme i din bolig, så rådgiver dig, så du får den helt rigtige løsning.

Vi lægger vægt på godt og solidt håndværk, og vi samarbejder med dygtige lokale håndværkere, hvis dit gulv eksempelvis skal brækkes op. Vi tager gerne ansvar for hele processen i forbindelse med etableringen af gulvvarme. Vi brækker det gamle gulv op, lægger nye rør til gulvvarmen og afslutter med lægning af nye gulvklinker eller trægulve – og vi efterlader altid et flot færdigt resultat.  

​Radiatorvarme

Har du problemer med din radiator? Skal der opsættes radiator i den nye tilbygning? Ønsker du at skifte de gamle radiatorer i ud med nye, pænere og mindre radiatorer?

Skal vi optimere dit varmesystem?

Ønsker du  fjernstyring af din boligtemperatur? Vi rådgiver dig til effektive og smarte løsninger.

KONTAKT BYENS VVS

20 67 55 59

Hvis vi ikke besvarer dit opkald, så læg en besked,
og vi ringer hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.