Varme med bio-brændsel

Pillefyr og Stokerfyr

Et pillefyr er et godt alternativ til gas- og oliefyr. Et træpillefyr kan levere opvarmning og varmt brugsvand til et hus på samme niveau som et gas- eller oliefyr, men det er et langt mere miljøvenligt alternativ, som ofte tjener sig selv hjem på relativt kort tid. Pillefyret er udviklet til at kunne levere varme under de til tider barske danske forhold.

Med et stokerfyr kan I varme jeres hus op ved afbrænding af fx flis, korn eller træpiller. ​Stoker- og pillefyr er en miljøvenligt, da der ikke bliver udledt nogen ekstra CO2 til luften ved afbrændingen. Det gør der ikke, fordi stokerfyret benytter sig af biobrændsel, hvilket ikke bidrager til en forøgelse af CO2-mængden i luften.Måske kan du få tilskud...

Du kan få tilskud til energiforbedringer. Det kan også være et skift til bio-brændsel. Vi er opdateret med eksisterende tilskudsordninger, og vi ved derfor, om du kan få tilskud i dit tilfælde. Spørg bare! Vi rådgiver dig gratis.


Vil du vide mere om bio-brændsel?

Produkter som vi anbefaler:

Vi er klar til at rådgive dig

Har du et oliefyr i dag – kan det være en god ide i at skifte til biobrændsel. Kontakt Byens VVS i Brande for rådgivning om pille- eller stokerfyr.


KONTAKT BYENS VVS

20 67 55 59

Hvis vi ikke besvarer dit opkald, så læg en besked,
og vi ringer hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.